Hos Zeezit er vi store fortalere for brugen af Jet Reports, da det både er en billig og kompetent BI-løsning, der vil opfylde langt de fleste behov, som en virksomhed har indenfor BI og rapportering. Med Jet Reports kan du og din virksomhed udarbejde rapporter, som med et par enkle klik kan give jer det overblik i behøver for at træffe de rette beslutninger.

Gennemarbejdet BI-løsning

Jet Reports er et gennemarbejdet og professionelt rapporteringsværktøj, som grundet integrationen med Excel er relativt nemt at komme i gang med - især sammenlignet med andre BI-løsninger på markedet. Med Jet Reports kan du lave dataudtræk fra dit ERP-system direkte i Excel, og du vil dermed nemt kunne opsætte lige præcis de dashboards og rapporter, som du og din virksomhed har behov for, for at kunne træffe de rigtige beslutninger i rette tid.

Udarbejd automatiserede rapporter med Jet Reports

Med Jet Reports kan du blandt andet opsætte automatiserede rapporter, som kan anvendes til at optimere en række af de processer, der typisk er involveret i arbejdsopgaver såsom opfølgning på budget, salgs- og lageranalyser samt udarbejdelse af årsregnskaber - bare for at nævne et par eksempler.

Kan anvendes sammen med alle ERP systemer

Jet Reports har den yderligere fordel, at løsningen kan anvendes sammen med stort set alle økonomi- og databasesystemer på markedet, og er dermed ikke begrænset til et system.

Priser

Jet Reports konsulent: 800 DKK ekskl. moms.

Vil du høre mere?

Hvis du gerne vil høre mere om hvad Jet Reports kan gøre for dig og din virksomhed, så tøv endelig ikke med at kontakte os - sammen finder vi en løsning, der matcher jeres behov.

Kontakt os her