Hos Zeezit besidder vores konsulenter en massiv viden omkring Dynamics NAV, modellering i Excel og Jet Reports, samt generel dataanalyse, en viden som nu kan komme din virksomhed til gode.

Hvorfor Dynamics NAV/Business Central?

Dynamics NAV, eller Business Central, som de nyeste versioner bliver kaldt, er et ekstremt anderkendt ERP-system, som har mere end en million brugere på verdensplan. Systemet er nemt at bruge, og kan forholdsvist nemt tilpasses til virksomhedsspecifikke processer og arbejdsrutiner. Kontakt os i dag for at høre mere om hvorvidt Dynamics NAV/Business Central er den rigtige løsning til netop dig og din virksomhed.

Hvorfor Jet Reports?

Har du og din virksomhed mange manuelle processer i forbindelse med Jeres periodiske rapportering? Fortvivl ikke - I er ikke de eneste. Mange virksomheder spilder uanede timer på at opdatere og vedligeholde data - en proces som oftest kan optimeres ved hjælp af lidt Excel-magi og/eller lidt hjælp fra Jet Reports. Hos Zeezit er det vores erklærede mål at hjælpe virksomheder med at optimere deres rapportering, så de kan bruge deres tid der hvor værdien virkelig skabes - ude i forretningen.

Antallet af tilgængelige BI-løsninger er nærmest uanede, så hvorfor er det lige præcis, at vi hos Zeezit er så store fortalere for netop Jet Reports? Her kommer tre grunde til hvorfor vi elsker Jet Reports så meget.

  1. Jet Reports er fuldt ud integreret med Excel, hvilket betyder, at alle de formler og funktioner du kender fra Excel, kan anvendes sammen med Jet Reports.
  2. Integrationen med Excel gør samtidig, at Jet Reports for mange er forholdsvist nemt at komme i gang med.
  3. Samtidig er prisen for en licens til Jet Reports lav sammenlignet med andre løsninger, samtidig med at der findes en light-udgave, som er gratis at downloade.

Priser

Konsulenttimer:

Dynamics NAV konsulent: 950 DKK eksl. moms.

Jet Reports konsulent: 800 DKK ekskl. moms.

Excel konsulent: 700 DKK ekskl. moms.

 

Jet Reports licenser

Licenspakker starter fra 15.995 DKK ekskl. moms - kontakt os for at høre nærmere om hvilken pakke der matcher din virksomheds behov.

Hvad er næste skridt?

Lyder ovenstående som noget du gerne vil høre mere om? Så tøv ikke med at kontakte os - sammen finder vi en løsning, der passer til netop jeres behov.

Kontakt os her