Automatisering af virksomhedens regnskabsfunktion fylder mere og mere i større virksomheder, og med Jet Reports kan selv mindre og mellemstore virksomheder relativt let automatisere en stor del af deres økonomirapportering, og dermed gøre det muligt for deres medarbejdere, at fokusere på opgaver, der er endnu mere værdiskabende.

En undersøgelse foretaget af Basico viser, at kun 28 procent af alle økonomimedarbejdere har tillid til de tal de rapporterer, hvilket måske skyldes det faktum, at 90 procent af alle økonomimedarbejdere presses til at foretage måneds- og kvartalsafslutningerne hurtigere og hurtigere. Dette kan i yderste konsekvens føre til dalende kvalitet, især hvis ikke der enten A) tilføres ekstra ressourcer til økonomifunktionen for at imødese de skærpede krav til deadline eller B) investeres i automation i dele af den økonomiske rapportering. Og det er med hensyn til det sidste at Jet Reports kommer i spil.

Med Jet Reports er der nemlig muligt at lave standardiseret økonomirapporter, som kan opdateres med en enkelt klik. Dermed er det muligt at få sat en stopper for en stor del af det manuelle arbejde, som mange virksomheder traditionelt set stadigvæk oplever i deres økonomifunktion. Dermed vil det også blive nemmere at imødese de skærpede krav til deadline, som mange oplever i disse tider.

Med Jet Reports er det også muligt at automatisere distributionen af økonomirapporter genereret ved hjælp af Jet Reports. Dette kunne for eksempel være den månedlige økonomirapport, som man kan sætte op til at autoopdatere på en bestemt dato og derefter udsende til en forudbestemt mailingliste. Det er endvidere muligt, at få Jet Reports til at trække en liste over salgsordrer med overskredne leveringsdatoer, og derefter autoudsende listen til de sælgere, som skal tage hånd om problemet. Dermed kan økonomifunktionen potentielt frigøre endnu mere tid, og dermed muliggøre kravet om at aflevere månedsrapporten tidligere.

Automatiseret distribution via Jet Reports sættes op ved hjælp af funktionen "planlæg" - se nedenfor for mere info. 

Såfremt du ønsker mere info omkring hvordan Jet Reports kan hjælpe dig og din virksomhed med automatisering, så er du velkommen til at kontakte Peter Christoffersen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..